Snön yr....

Ja det är riktigt kallt och blåsigt ute idag. Men här inne lyser flitens lampa vi plockar varor, survar kunder och skyltar. Mycket finns det att göra. Det har kommit varor från Sagaform och Zwilling idag.
Pollux knivar i 2-pack från Zwilling.
Skärbräda i Bambu dessa har vi i två olika storlekar.
Välkomna till Önska Mariestad.
 

Varorna fyller på....

Idag har det kommit varor från Koziol och Rosendahl. Igår kom det en stor laddning med Iittala/Rörstrands och lite Stelton. Så nu har vi att göra fast vi egentligen borde skylta om i våra fönster men först upp med varor:)
Ny örtkruka från Rig tig finns i en variant för två krukor också kostar 99kr/129kr/st.
Parmesanostkvarn perfekt till dig som använder mycket parmesan ost.
Redskaps ställ och knivförvaring i ett också från Rig tig.
Välkomna till Önska Mariestad vi plockar upp varor hela tiden just nu:)

Varor och besök

Idag har vi haft besök av två leverantörer Niclas från Magasin och Marianne från Briscapo. Magasin som var här först har vi handlat från ett nytt (för butiken) märke Vaccu vin vi har kollat på det förut men först nu har vi beställt. De har mycket bra saker bl a Ananas skivare, vinkorkar och "snabb marinerare" ska bli spännande att testa deras produkter. Vi har även fyllt på med lite andra produkter och köpt lite nya vardagsglasglas från Duralex. Från Briscapo har vi köpt glas och knivar från Zwilling. Vi plockar nu varor idag har det kommit varor från Gense och Rätt start. Välkomna till Önska Mariestad:)
Ananas skivare delar och skivar ananasen på en lätt sätt kommer till butiken inom kort.