SOL!?

Igår var det jätte skönt mitt i mot butiken på cafeet satt folk ute och fika. Det är vår tecken om något. Idag är det torgdag och mycket folk i rörelse, många är sugna på lite blommor nu till påsk. Vårat påskbord börjar det ta på.
Ska försöka hinna med lite lager arbete idag också det behövs alltid så man hittar saker och ting. Snart kommer vårat Önska blad  ut och det är fullt med en massa bra tips och erbjudande.

Skulle vilja se lite sådanahär vårtecken tack.

Påskveckan har börjat

Ja nu har det börjat med påskveckan och då kan väl man inte annat än hoppas på sol, värme och vårigt. Inte för att det stämmer idag men kunderna är ute och tittar efter både påskpynt och presenter. Idag har vi fått lite nyheter från Orrefors/Kosta Boda bl a lite nyheter i Rose serien och nya glas av Kjell Engman.

Fredag

Hej
Idag är det nästan helg eller är det de kanske?? Ialla fall har helg känslan infunnit sig. Glada människor och nya varor tar de aldrig slut?? Som sagt idag har det kommit lite nyheter från Dorre och Menu. Det sistnämda har vi fått nya termosmuggar med Tatto tryck i limited edition jätte snygga. Finns två varianter antingen Love & Luck eller Faith & Hope säljes i 2-pack och kostar 289kr/pack. Från Dorre har det kommit lite nya lyktor, bargrejer och lattevisp m.m.