Lördag

Idag är kunderna sugna på lite nytt ifrån cult design särskilt de nya färgerna jade(turkos) och citronell (grön). Det regnar/snöslaskar men det hindrar inte köpsugna kunder inte. Det är nog en hel del barnkalas på gång också för skålarna, glasen och sugrörsgölasen från Kids concept är också populära idag. Härligt med sista dagarna i Februari för snart är det Mars och då är det lite närmare våren och lite mer sol/värme. Vi har öppet till klockan 3 idag.

Fredag

Nu har lönen kommit och det är rätt ok väder så idag är kunderna lite köpsugna. Fredag eftermiddag är lika med fika så snart blirt det te m mjölk och cookies från Lundsteds. Idag har det kommit lite köksredskap från Zwilling och mera nyheter från Cult design bl a Grön och turkos diskmedelspump och changeljusstaken för tre ljus har kommit helt i glas (super fin) Cult serier går att variera i mängder kul tycker vi!!

Lila Stelton

Idag har det kommit lite nya stelton saker bland annat den nya färgen på kannorna som är lila och även brödpåse SÅÅ Snyggt! Lite tidgare fick vi äve i pistagegrön och dom är också jätte snygga. Väldigt mycket färg på allt nu till våren särskilt grönt det gillar vi:)