KLART!!!

Nu är det äntligen klart, första gången vi är klara med inventeringen redan innan sista dagen! Nu kan vi ägna oss mer åt flytt, skyltning, uppackning och självklart alla kunder:) Det har börjat ramla in lite nyheter redan som vi ska försöka få upp. Bland annat Kosta Bodas nya färger i små Make upen som är Bimbo (lila) och Hallon röd.
Make Up läppstift i Rasberry - rött, Kosta BodaMake Up läppstift i Bimbo-lila, Kosta Boda
Dessa små nagellacken (13cm) kostar 399kr/st. Finns också i små nagellack och läppar.

Höst....

Ja idag är det kallt i Mariestad eller det känns i alla fall som höst vindarna har kommit. Känns rätt bra ändå att det blir lite mörkare och svalare ute. Förhoppningsvis får vi det lite svalare här inne också för just nu är det ganska så varmt. Inventeringen fortsätter men har nu gjort mer än halva butiken känns skönt!
När hösten kommer är det dags att tända lite ljus och ta en kopp med te, vill man ha nåt nytt är man välkomen in till oss på Önska Mariestad:) Snart kommer det massa nyheter också:)
Detta är lite inspiraton som finns hos Önska Mariestad den sista ljuslyktan har vi inte fått hem än det är en nyhet från Orrefors mycket snygg och snart i butiken!
 

Räkna,räkna,räkna...........

Vi inventerar så det hinns inte med så mycket annat än att räkna och räkna..........ska bli skönt på fredag då det ska vara klart. Då kan det även börja strömma in nyheter och det gillar vi skarpt!!!:)
Sista veckan för denna månads vara passa på nu i äppeltider.