Sköna söndag

Tänker på vad som ska göras i kommande vecka, skyltning, nya varor och massa annat skoj. Känns som att grönt är vårens färg eller också är det så att vi gillar just den färgen och har tagit hem allt i grönt. Men det måste vara något annat också eftersom alla leverantörer har det på sina nyheter. Orange, lila, turkos och självklart rosa kommer det också. Det känns som det är mycket starka klara färger just nu inte så mycket pasteller och det gillar jag mycket:)  Kommer nog lite nytt Gerbera denna vecka skulle jag tro och där har vi tagit in ännu mera färger ska bli kul att plocka upp;) (Eller hur Johanna)
Här kommer det lite grönt..........

Denna vattenkannan från Eva solo kommer i grönt även deras supersnygga termoskanna:)

Lördag

Det går så fort i veckorna kommer varor och leverantörer och så är man sugen på att skylta om. Men nu är det lite mer kunder också när det kommit lön och det är kul. Fixat iorning en hylla med lite alla hjärtansdags tips. I veckan som kommer är det mycket nytt från leverantörerna och det gillar vi:) Man står här och väntar på varubilarna.
Något snyggt som kommer i slutet på nästa vecka är Kastehelmi ljuslyktor sååå snygga vill ha!!!:)

Kostar 99kr/st utom den röda som kostar mer;)

Inspirerad

Tillbaks efter mässan och laddad med nyheter och ideer. Men började veckan med en sjuk liten Sixten så kom av mig lite. Men idag var jag tillbaks och det har redan börjat komma in varor som beställdes på mässan. Idag kom det från Briscapo och Sagaform. Ska flytta om lite så att det blir bättre och snart får vi in ett nytt smyckes märke eftersom Miss Dee har försvunnit. Passa förresten på att fynda Miss Dee smycken till 50%.


Dessa snygga ljuslyktorna från Rosendahl kommer snart till butik i 6st  olika färger mycket fina och kostar 69kr/st.

Denna snygga handmålade vasen ifrån Nybro glasbruk kanske kan vara nåt till tulpanbuketten finns i flera färger och heter Spiro kostar 299kr/st.