Nu är det inte långt kvar.....

till det nya året. Känns bra att börja ett nytt år med nyheter och det känns som det kommer bli ett bra år. Bara positivt tänkande nu tack. Har redan funderingar på hur vi ska flytta om i butikenn för att få det ändå bättre. Det gillar jag:) inte Annika lika mycket för det är hon som får fixa till det som inte passar någonstans........


Vi på Önska/ Farfar Agust önskar alla ett Gott nytt år!!!!!

Ledig

Ja idag har man varit ledig och plockat och städat så smått. Har en vild Sixten som klättrar upp på allt som går livsfarligt! Igår var det stora bytar dagen men idag var det mer presenter och även julklappar. Har även skyltat lite nyårs skyltning i butiken. Tagit bort de tomtar som var kvar i fönstren osv.
Snart nytt år känns bra att lämna ett bra år och hoppas på ett ännu bättre 2012.

Just nu rea på delar av cult designs utgående modeller! Skynda fynda:)

Lite ledigt.

Ja nu har vi haft ledigt i dagarna tre. Känns skönt efter en hektisk månad men imorgon öppnar vi klockan 10.00 igen. Dags att skylta om inför nyår kolla lite vad som tagit slut, fylla på och förbereda för nyår. Fram med champagneglasen, ramekinerna och brännarne till brulen!!
Rätt skönt att köra kort vecka så här efter allt firande och ätande behöver nog inte äta något förens på lördag då det är mat i stora lass igen:)
Tips till nyår kommer här.....
Champagne glas Intermezzo säljes både styckvis och i 2-pack.

Kanske lyxa till det med champagnen i Suger dandy glas snyggt!!

En Flame boy till efterrätten.

Vi har många olika små portionsformar och ramekiner bl a dess från Sagaform finns också som mindre ramekiner säljes i 4-pck med olika mönster och svart utsida.