Nya hyllor

Idag verkar vara hyllornas dag då vi fått nytt ställ ifrån Hardanger och ett ifrån Sebastian. Förra veckan fick vi en ny hylla från George Jensen som vi inte har fått fram än, så nu står det hyllbygge på att göra listan. Ett annat plus blir ju att vi måste flytta runt på saker igen, det gillar vi eller i alla fall jag. Le Creuset har kommit upp i sin nya hylla blev så fint så. Hardanger stället är i plexi och det har vi redan fyllt ett bra ställ som skyltar fram varorna bra samtidigt som det ligger bra som lager. Det regnar föresten, inte bra men det finns så mycket att plocka upp så det hinner vi inte med att tänka på. Hoppas på fint väder till helgen.

Denna snygga skål heter Legacy finns i två storlekar och kommer från George Jensen.
En riktig snygging!!

Plock, plock och ännu mera plock!

Hej allihopa!

Idag har vi plockat upp nya varor, precis som många andra dagar de senaste veckorna. Nu är det fullt med vårnyheter i hyllorna och de efterlängtade påsksakerna har äntligen kommit fram! Vi har fått påsknyheter från både Cult Design och Nääsgränsgården.

Nyheter från Cult Design


Nyheter från Nääsgränsgården//Johanna

Påsk

Idag har vi beställt kycklingar och hönor till påsk. Något sent men ialla fall kommer det ett gäng färglada "sköningar". Cult desings påsk kommer också till butik denna vecka så då blir det att plocka om lite igen. Plus att vi ska ha upp lite nya hyllor till Le Creuset ikväll.