Pall på pall.......

Det kommer många varor nu allt ska in för nästa vecka kommer det ett fint Önska magasin på posten. Vi ska även vara klara med vår omflyttning i butiken och vår nya Iittala shop in shop. Den ska byggas upp nu på måndag och då behöver resten av butiken vara klar men vi får la se hur det går och hur mycket helg jobb vi får. Alla tomtar har nog kommit nu men vi har inte fått fram alla riktigt än men snart så....
Vi har bl a fått ett ställ med Le creusetes jumbokoppar i fina färger de kostar 179kr/st.
Le creusetes mini grytor har också kommit i en ännu mindre variant. Mini mini finns i flera färger och kostar 149kr/st.
Välkomna till Önska Mariestad:)

Mini mini Le creuset!Nu har vi fått hem nya mindre Le creuset grytor. Supersöta att ha på bordet med lite smått och gott i kostar 149kr/st.

Stessigt!!!

Äntligen fredag. Dagarna går lite för fort vi hinner inte riktigt med allt vi ska göra. Vi behöver egentligen flytta runt bland hyllorna men vi hinner inte för det kommer hela tiden pallar med varor. Det känns att det börjar närma sig jul. Kul men vi hinner knappt med att plocka upp innan nästa pall trillar in. Rolf Bergs tomtar har bla kommit men de har inte kommit fram än får se om vi hinner i helgen. Mycket Iittala kommer det också mycket från eftersom vi snart ska göra om vår Iittala avdelning men då ska allt annat helst vara klart får se hur det går med den saken.
Trevlig helg Önskar vi från Önska Mariestad.
Vi har bl a fått in Kastehelmi serien i den grå färgen den har förut bara varit tillfällig men har nu fått en plats  i sortimentet året om. Vi har små skålar, assietter och tallriken. Sedan innan har vi även ljuslyktan och desserskålen på fot.