Gott nytt år!!!

Nu är det snart ett nytt år och det gammla har gått med en rasande fart. Nyöppningen av Önska i Mariestad och medflytten av Farfar Agust har gått bra men det har varit så mycket hela tiden att man först nu faktiskt kan slappna av lite och bara njuta. Nu börjar man längta efter alla vår nyheter och sånt fast att det ligger en massa snö ute och är väldigt kallt. Det nya året tycker jag att man kan fira in med ett par snajsiga champangeglas från Ritzenhoff. Finns på Önska/Farfar Agust Mariestad till ett bra pris just nu 159kr/st ( Ord. pr 185kr/st)

Tillbaka efter jul-ledigt

Efter julruschen var det skönt med lite ledigt, men nu är vi tillbaka igen och har öppet som vanligt. Julen har varit bra :) Alla vi i personalen fick varsin DiscoKlas i julklapp, hihi :PIdag har vi fått in Marimekkoskålar i flera olika färger :)


Öltumäjt
Nisse har även varit här och lämnat fler Öltumäjt :)

Massor med klappar...

Ja idag har det varit mycket att göra och en jämn ström hela dan med stuntals köande men det är presic som det ska vara tre dagar innan julafton (längtar). Vem vann då idag? Jo Louise såklart jiiihi!! Idag har vi även fått sista påfyllningen av varor från Orrefors Kosta Boda och Hardanger nu hoppas vi att varorna räcker året ut. Här kommer några sniggingar från Orrefors Kosta Boda.