Inventering..............

Två veckors räknande börjar gå mot sitt slut det har inventerats från morgon till kväll och det känns i både kroppen och knoppen. Ska bli så skönt att kunna titta på alla nyheter vi sett och skylta om i våra fönster och snart kommer det mera nytt till butiken och det blir inget mer räknande förns nästa år:) Ska försöka komma igång med bloggen lite bättre framöver också! Ny färg på Nappula ljusstakarna har vi fått till butuiken snygga tycker vi vad tycker ni? Välkomna till Önska Mariestad.

Dansbandskalas

Idag är det dansband på stan och uppträde på torget. Kul med mycket positiva dansare som buggar runt på våra gator. Här dansar de presic utanför vår ingång:) Välkomna till Önska Mariestad idag lördag har vi öppet till kl 15.00.


Formex dags!!!

Ja imorgon bär det iväg på inköps mässa och träff med andra Önska kolleger ska bli så kul. Man längtar efter nyheter och lite vad som komma skall till hösten och julen. Ska försöka dela med mig lite här på bloggen och även på facebook sidan. Har redan sett en del och det ser lovande ut:) En sak som kommer väldigt snart är Iittalas Essence som utökar med att ölglas till serien det kommer redan nästa vecka!
Så här ser det ut och snart i butik också välkomna till Önska Mariestad:)