Måndag

Första dan på veckan och vi har massor att göra både med kunder och varor. Vi tar bort mors dag borden och ställer upp allt inför studenten som är både i helgen och nästa helg här i Mariestad. Idag har vi även fått ett hemligt paket från Orrefors som vi beställt men inte vetat vad det är. Nu vet vi det är Divine serien i glas som Victoria och Daniel får i bröllops present av regeringen. De är superfina med lite "frost" i botten på glaset. Vi har också fått åpåfyllning av Sea som nästan är slut.

Långlördag

Hej allihopa!

Idag är det mycket folk på stan och många som köper morsdagpresenter och studentpresenter. Idag har vi sålt mycket från Sea Glasbruk idag vilket är bra eftersom det snart kommer nyheter därfrån. Det är väldigt varmt i butiken idag trots att vi har vidöppen dörr och öppet fönster i köket.

Ha en bra helg!

Succe

Surprise kvällen igår gick finemang. Mycket kunder hela kvällen och glada. Som fyndade till sig själva och stundande festligheter. Det verkar som de flesta är nöjda och det är kul så vi kan göra om det någon gång framöver när höstmörkret kommer krypande kanske. Idag är det fredag och det är alltid bra. Vi har nu fått in en massa kaffemaskiner från Nespresso som ska komma upp i början på nästa vecka då vi fått utbilning.