Måndag

Ny vecka igen det går så fort! Idag har vi haft besök utav Iittalas försäljare Ann. Så vi har sett lite av det som kommer efter nyår och jag gillart!! Passa på att köpa tallrikar från Rörstrands och Iittala just nu tallriksveckor och då är det 25% på ordinarie priser. Perfekt till den som sparar eller varför inte börja spara till sig själv.


Prisexempel Corona tallrik 29cm Nu 170kr (ord pr 229kr) och Mon Amie tallrik 27cm Nu 170kr (ord pr 229kr).Ittalas Teema tallrik vit 26cm Nu 111kr ord pr 149kr och Kastehelmi tallrik klar 26cm Nu 207kr ord pr 279kr. Det finns flera sorters tallrikar och färger av tallrikarna ovan. Välkomna in och kika!!!

Fredag

Idag laddar vi inför julskyltningen imorgon. Lördag har vi öppet kl 10-17 och söndag är det öppet mellan 12-16 så nu kan ni handla länge i helgen:) Fyller på med kassar, varor och lådor. Sista lampsättningen och skyltar i fönstren. Börjar kännas ganska klart om man nu blir det någon gång vill säga.
Idag har vi fredagsfikat och lite tråkigt är det allt att vår kära cafe granne inte börjar med saffran förns imorgon för det vill jag ha nu!! Men det blev annat gott istället och så köpte jag Årechoklads saffrans tryfflar :) Dagens foldertips...


Martini/förätts/efterättsglas kan användas till mycket kostar Nu 69kr/st (ord pr 89kr/st)

Snyggaste lyktan som eldas med spisbränsle. Den avger värme men kan också eldas med vanlig ljuskopp då det också följer med. Kostar med kupong 249kr/st (ord pr 349kr/st) Gäller till och med 11/12-2011 eller så långt lagret räcker.

Frozzypack

Nu har vi fått in matlådorna ifrån Frozzypack. Håller maten sval ca 7 timmar i rumstemperatur. Enkel att använda, förvara locket i frysen, 10 tim för längsta kyleffekt. Packa drickan nära så får även den lite svalka av locket. Vill man ha ett extra lock utan kyla i finns det också. De finns i 5st färger blå, cerise, vit, grön och orange. Extra locket är i gult. De kostar 149kr/st och extra locket kostar 39kr/st.
Vi har haft många kunder som frågat om dessa och nu undrar man ju är detta "årets julklapp":) Om inte annat ett superbra julklappstips.