Kort vecka och nya ölglas:)

Denna veckan har gått så fort snart är det helg igen. Och nästa vecka blir likadan. Idag skyltar vi om i våra fönster det är så VARMT. Vi skulle börjat imorse men det kom hela tiden saker emellan. Så nu får vi stå ut i värmen;) Det blir nya skyltningar med Sagaform, Bodum och Orrefors nya ölglas.
Orrefors storsatsning i vår är deras nya serie Beer med tre nya sorters glas till olika ölsorter. De säljes i 4-pack kostar 499kr. Vilken sort passar dig bäst Välkomna till Önska Mariestad.

Varor

Ja nu har vi haft lite långledigt så då är det bara på´t igen då. Imorse hade vi möte med Mariestads handel kul när det är många med och det är flera grejer på gång. I butiken har vi fått varor från Bodum och Ja sundqvist. Påsken tog vi bort igår så nu blir det till att skylta och fixa om lite i butiken.
Just nu har vi en folder ute som dessa fina Tårtfat från Gerbera.Vi har dem i två storlekar 25cm i grönt kostar nu 99kr/st (ord pris 299kr/st) och 30cm i rosa kostar nu 199kr/st (ord pris 399kr/st). De finns så länge lagret räcker då de är på utgående så när de är slut är de helt borta. Löp och köp om du vill ha ett då det inte finns så många kvar:)
Välkomna till Önska Mariestad.

Glad påsk

Vad härligt när solen skiner och man firar påsk kan inte bli bättre. Ska du bort i helgen och behöver något att ta med så har vi lite av varje påskpynt, ljuslyktor eller någon annan nytto sak. GLAD PÅSK önskar Annika, Louise och Barbro på Önska Mariestad. Påskafton har vi öppet mellan 10-14 sedan ska vi hem och äta ägg och öppnar åter på tisdag kl. 10,00 Välkomna:)