Eva solo nyheter

Det har kommit en del nyheter från Eva solo till butiken bl a nya glas. Det finns nu 2st olika ölglas och ett snapsglas. Ny färg på termosen den är grå och 2st nya dräkt färger på super karaffen elefant grå och mandarin snyggt! Till muggarna med silikon har det kommit en skål den har vi fått in i svart men det finns såklart flera färger. Kom in och titta på nyheterna och allt annat också såklart.
Så här ser de nya ölglasen ut ett som rymmer 35cl och ett som rymmer 50cl.
Nya färgen på Termos kannan.
Nya skålen passar lika bra till servering som frukostskål.
Välkomna till Önska Mariestad.

Omskyltning

Dags att fixa till fönstren när det kommit så mycket nya varor måste vi försöka visa upp dem så mycket som möjligt. Kul med alla nyheter och många som fyller jämna år har vi Bodum fyller 70år , Sagaform 20år och Iittalas Kastehelmi firar vi snart också de fyller 50år. Det händer mycket just nu kul tycker vi och solen skiner idag med kan inte bli bättre!!
Koppar från Bodum finns i två storlekar och sex olika färger.
Sagaforms fina Pop serie känns hel rätt nu i vår och annars också såklart:)
Snygga Kastehelmi skålar på fot. Kan användas till mycket desserter, godis, såser eller med ljus i det är du som bestämmer. Välkomna till Önska Mariestad.

Varor i massor....

Det ramlar in pallar varje dag nu Bodum, Sagaform, Cult deign, Roswi och Le creuset. Mycket plock blir det då för att få fram alla nya varor och få plats i butiken det är ett pussel vill jag lova. Välkomna in och titta på alla nyheter det är så mycket färg:)
Bodum fyller 70år i år och det firas med en färg fest till mycket bra priser.
Nya snygga glas från Sagaform.
Mera Sagaform i en annan färgställning.
Välkomna till Önska Mariestad.