MItt i veckan

Det går så fort och det kommer så mycket varor. Idag har vi fått två pall en från Le Creuset och en från Magasin/Joseph Joseph plus två stora lådor från Roswi. Har presic fått fram det som kom igår men det är bara att trycka in lite till. Behöver skylta med det nya så det får vi försöka klämma in också imorgon kanske....för då kommer det nog inga varor...... Nästa vecka är det dags för ny folder så det är mycket som ska va med i den som kommer. Dags att plocka nu kanske.......
En sådan här brödbakform som du kan mäta upp, göra degen och baka brödet i har vi fått idag. Kostar 399kr och är i silikon material. Perfekt julklapp kanske!

Pimpernell

Idag har vi som sagt fått varor från ett nytt märke Portmeirion/Pimpernell vi har fått tallriksunderlägg i 4-pack och coasters i matchande motiv de ligger i 6-pack. Det kom också olika sorter av dessa kopp och brickseten som syns här nedan de kostar 179kr/set och är en perfekt gå bort present.
http://www.portmeirion.co.uk/media/3921-4953.jpghttp://www.portmeirion.co.uk/media/3938-5001.jpg
 
http://www.portmeirion.co.uk/media/3645-4522.jpg
Här är ett av mönstren på glasunderläggen ligger i 6-pack för 99kr.
Det har också kommit lite roliga grejer med Kellogs bilder på tyvärr var det en del som var restat men det kommer nog senare: Välkomna in till Önska Mariestad och ta en titt:)

Nu kommer det pall...

Det ringde just en man med lastbil som hade två pall till oss och inte hittade hit. Men nu har vi att göra för nu har han kommit fram. Det är från ett nytt märke som vi inte haft innan alltid kul med nyheter. Som om vi inte fått det innan:) Igår kom den nya kollektionen från Snö of sweden så den är nu fram plockad välkomna in till oss och titta!
Det här armbandet kom nu i höstas och har varit populärt finns i flera färger.