Mässa...

Ja nu bör det av till Stockholm i tre dagar för att köpa in lite nytt inför vår och sommaren. Onsdagen är det Önska möte med tillhörande galafest på kvällen. Torsdag ska vi gå runt till leverantörer på stan och fredag är det formex på Älvsjömässan som gäller. Hoppas på att få se mycket nytt roligt och mycket färg. Lite för titt har vi sett i katalogerna som strömmar in och det är härligt med vår!! Vi ska bo på Nordic sea hotell där har dom också en isbar som verkar häftig men kall. Hoppas också på lite ny inspiration till skyltning med mera det brukar man få när man är ute och tittar på nyheterna men sen gäller det ju bara att komma ihåg också.

Varuregistrering...

Det är just precis vad vi håller på med om dagarna just nu. Kollar priset och om varan är registrerad plus att vi lägger in hur många vi har så snart har vi full kontroll...eller ja vi tror det i alla fall. Det känns ändå rätt skönt att se dessa bilderna och tänka att man slipper måla mer nu på ett tag....

eller hur Johanna, du kanske är lite sugen på att måla igen annars för vi kan nog säkert komma på något att måla på lite. Så här såg det ut när vi höll på att renovera och måla lokalen. Allt har målats fönster, väggar, tak och inredning.

Nytt år nya tag

Nu är det lite lugnare tempo då hinner man med allt annat som inte hans med innan jul. Just nu lägger vi in allt lager i datorn samtidigt som vi kollar om alla priser ligger rätt i datorn. Det har börjat ramla in lite vår kataloger från olika leverantörer det gör att man längtar ännu mer efter våren.(just nu är det onödigt kallt) Så här glada är vi i alla fall när vi jobbar om dagarna.