Marknad

Tjohoo!

Idag är det marknad och fint väder i stan, härligt. Vi har fått lite nyheter från Koziol idag. Stora och små Babell-fat i olika höstfärger, nötknäckare i häftig och annorlunda design samt svarta och vita smyckesträd.

Tro det eller ej, men vi städar lite idag också för vi tycker det är sååå roligt! ;)

Såhär ser nötknäckaren ut. Här på Önska i Mariestad finns de i rött, 129kr. 

städa, städa varje onsdag

och så varje jul. Det tycker vi är kul.

Jag vet, fel text. Det är ju på fredagar man ska städa. Men det gör inte vi, vi har städat både på lagret och i kassan idag. Det blir superfint! Nu kan vi snart ha rundvandring på lagret, just för att det är så fint :) Annars idag har vi fått lite nya grejer från AdHoc. Några elektriska kryddkvarnar, många coola tändare och lite annat kul.
Kryddkvarnarna är perfekta julklappar till den i familjen som står för matlagningen. Haha ja, lite tidigt att börja tänka på julklappar redan, med tro det eller ej, den första julklappen slog vi in några dagar innan midsommar! Men visst är det bra att vara ute i tid ;)

Lager städ

Febril aktivitet även idag nu ute på lager fint och ordning ska det bli. Själv har jag blivit tilldelad jobbet att damma och jag tror dammet inte vill försvinna för så fort man dammat av en yta ser det ut som det drar sig tillbaka igen på nolltid typiskt. Riktigt fin höstdag idag sol och lite kallt nästan så man vill vara ute men orken finns inte riktigt plus att det är styrelsemöte ikväll vilket betyder att man inte kommer hem förns det är läggdags. Känner att vi får nog flytta runt lite i hyllorna snart för det känns alltid så nytt då även fast vi får in nyheter hela tiden är det alltid roligare med en riktig runtflyttning. Undrar om resten av styrkan tycker likadant antadligen inte. Nä tillbaks till dammet som aldrig försvinner............


Dessa godingar är det stor åtgång på mmmmmmmm.........