Grilltider

Nu så här i semester/sommartider använder man grillen ofta i alla fall hemma hos oss. Tänkte bjuda på lite tips som man kan använda vid grillen. Hoppas på varmare väder nästa vecka då jag ska vara ledig så man kan bada lite. Det hör också sommaren till men det får gärna vara över 20grader innan jag hoppar i:)
Bra kött/grill bestik är mycket bra att använda vi har dessa Tramontina bestick de kostar just nu 299kr/set.
Marinad spruta här från Sagaform för bra smak på köttbiten kostar nu 99kr/st.
Hamburgerpress till de perfekta hamburgarna från Sagaform kostar nu 149kr/st vi har även dubbel som man kan göra 2st samtidigt kostar nu 199kr/st.
Välkomna till Önska Mariestad:)

Regn........

Ja idag kom regnet det som händer så mycket i stan idag. Residens rally med gamla fina bilar, Barnens sommarkalas på Bäcken, Old ox chamber festival och Loppis på gågatan. Men det är torrt ute så det behöver komma ner. Här i butiken slår vi in presenter till kalas, dop och konfirmander.
När det är grått ute kan man mysa till det med ljus och lyktor här hos Önska Mariestad har vi flera olika att välja mellan. Denna ovan är från Herstal och vi har den i två storlekar. Välkomna idag har vi öppet till klockan 15,00.

Solen skiner himlen är blå.................

Det springer på i ett rasande tempo snart är det lite semester dagar också känns välkomet i värmen. Här i butiken är det i alla fall varmt men ute är det väl inte riktigt badtemperatur, men solen är i alla fall framme det gillar vi. Mycket turister ute nu det är kul. Jag som inte kan tyska får försöka gestikulera och det funkar mycket bra oftast:) lite sommar känsla ska jag försöka förmedla idag håll till godo..............
Glass skopa passar fint till sommaren här från Ddep kostar 99kr/st och finns i 4st färger.
Salladsslunga som man även kan använda som skål med tillhörande salladshänder kostar nu 199kr/set ord pris 299kr/set.
Kanna och glas i plast från Koziol vi har dem i olika storlekar och färger.
Koziols fina drinkpinnar passar perfekt till sommarens alla drinkar.
Välkomna till Önska Mariestad.