Ombyggnad!

Nu har vi börjat flytta om i butiken. Vi ska bli en iittala shop in shop i början av november så då blir det till att flytta ommen hel del. Och när vi ändå börja tänka på att göra om blev det visst mer än vi tänkt från början:) Men det är kul med förändringar och det kommer bli superbra till slut. Vi började igår med att sätta in ett nytt glasskåp och nu börjar varor byta plats så vi kan flytta om resten. Spännande för man vet aldrig helt hur det blir när det är färdigt. Vi har även ombyggnads rea på saker som ska bort så kom förbi en sväng och se om vi har något som passar dig. Välkomen till Önska Mariestad.
Passa på att köpa månadens vara Iittalas Lempi glas i 2-pack till kampanjpriset 149kr/set. Sista dagen idag imorgon kommer det två nya kampanj varor.
 

Skördefest i Mariestad!

Idag och imorgon är det skördefest i Mariestad med mycket att se och höra på. Tavlor i esplanaden, öppna gallerior och imorgon lördag smakupplevelser på gågatan m.m. Många butiker har bra erbjudanden att bjuda på. Vi på Önska Mariestad har 20% på alla ordinarie priser (ej presentkort och beställningar). Välkomna att skaffa nåt nytt eller passa på att köpa en present. Finns mycket nytt och ännu mer är på väg:)
En nyhet som kom igår är Nybro glasbruks nya serie Fiore finns i flera delar och i svart eller klarglas med blomm mönster.

Färgglatt från La shelfNu har vi fått lite nytt från La shelf:) Färgglatt och prickigt det kan inte bli bättre. Välkomna till Önska Mariestad.