Snart kommer det Snö.....

Ja nu har fakturan kommit så snart kommer första nyheterna från Snö of sweden. Smycken är roligt och det kommer massa fint. Kommer bild så fort vi fått det och plockat upp:)
Snyggt halsband och armband  från Snö serien heter Holiday och finns i flera färger.

Getingar

Nu på sommaren får man oftast besök av diverse insekter. Hemma hos mig har vi massor av myggor och dom gillar vi inte men dom gillar oss;) Har du getingar har vi en fälla från Sagaform som lockar ner de små krypen och sedan kommer de inte upp igen. Kostar nu 119kr hos Önska Mariestad!

Nu är sommaren äntligen här.......

och vad gör man då? Jo man står inne i värmen och jobbar. Men alla ligger inte på stranden och gottar sig för vi har kunder i butiken hela tiden. När det är så här varmt som vi har det i Mariestad kan man behöva lite kylande saker och det har vi såklart här på Önska!
Egna isbollar!!! En produkt man måste ha hemma i frysen. Ladda kulan med färska bär, mynta, citronskiva eller varför inte saftextrakt. Stäng kulan och fyll på med vatten och sen in i frysen. Resultatet blir härliga isbollar till drinken, saftkannan eller bålen. Säljs i 4-pack kostar nu 99kr.
 
Vattenflaska med iskolv från Sagaform perfekt till kylda drycker en varm dag finns i blått också och kostar 39kr/st.
Till vinet har vi en kylare som kyler och håller vinet kallt medans man avnjuter ett glas kostar 299kr finns i flera färger och kommer från Menu.
Glass skopa från Zyliss kostar nu 139kr/st finns i fler färger.
Alla saker finns hos Önska Mariestad:)