Nu går det fort!

Här har det gått 5dagar sedan förra uppdateringen ser jag! Vi har haft fullt upp med varor, tomtar och kundkväll. Mycket julgrejer är på plats och en del väntar vi fortfarande på. Rolf Berg-tomtarna har intagit sin vanliga plats här framme vid kassan, 50st olika motiv har vi i år!


Kundkvällen gick kalasbra! Vi är supernöjda och är ganska säker på att de som var här var nöjda också ;) Vi bjöd på hemmagjorda snittar som jag och Louise fixade under eftermiddagen här i vårt stora rymliga kök på Önska. Vi hade även ett lotteri där vi lottade några hemliga paket och några varor från bl a Stelton. Under kvällen fanns möjlighet att prova på Lekué-spritsar, olika knivar samt keramisk mandolin. Som tur var hade alla hela fingrar när de gick hem! ;) Vi i personalen avslutade kvällen med en väldigt sen men mysig personalmiddag på Donken.

Caroline, Louise, Marie och Annika minuterna innan kundkvällen började.

Fler bilder fårn kundkvällen kommer senare i veckan eftersom kameran är på vift just nu :)

En sak till, idag är det 54dagar kvar till julafton!

//Johanna

Snart kommer snön....

Det tror jag och hoppas lite faktiskt den där först som faller är alltid så julig tycker jag. Sen kan jag ju erkänna att jafg inte längtar till att skotta, skrapa fram bilen eller halkan. Men nu är det mindre än två månader kvar till den stora dagen;)

Vill man få lite snö på bordet finns ju alltid de klassiska ljuslyktorna snöboll från Kosta boda de finns i tre olika storlekar och kostar fr 129kr/st. Vill man ha något lite nyare och coolare finns ljuslyktan Still life som är en döskalle också från Kosta boda kostar nu 199kr/st (ord pr 249kr/st). Båda sorterna är superfina när de lyser speciellt med genomskinliga ljuskoppar. Allt detta finns hos Önska Mariestad välkomna in!!!


Hosta och förkylningar......

Vad det är tråkigt när alla runt om kring en är sjuka och hängiga. Vill flytta om lite mer i butiken men får väl hejda mig till efter helgen. Förbereder just nu för fullt inför kundkvällen på torsdag. Kom Rolf Berg tomtar idag och lite nya barnserviser från Rätt start det var behövligt för vi hade helt slut.