Vi vann!!!

På Formex hade Sagaform en utlottning på en helg på Kosta boda art hotell för två. Det gällde alla som la order på mässan vilket vi gjorde. VI VANN!!!!:) Så nu kan vi se fram emot en lugn helg med massor att titta på kul!!! Och tack Sagaform och Per som alltid sköter sig exemplariskt!:)  Jag Louise hade föresten tur denna mässan då jag också vann en vattenkokare och muggar från Eva Solo. Kommer bli ett bra år det här det känner jag på mig!:)
 
 
Detta är en av Sagaforms nyheter som kommer till butiken i vår. Kolla på deras hemmsida där har de ännu mer snygga bilder på vårnyheterna.
 
 
Detta är den snygga vattenkokare kostar 899kr/st och finns hos Önska Mariestad.
 
 
 

Sebastian

Detta är en leverantör med mycket olika varor. Vi fick en leverans från dem förra veckan efter mässan och de har mycket bra formar, glas, bestick och bakgrejer m.m.. Vi hade bl.a. beställt superfina slickepottar i fina färger, karaffer i olika storlekar fr. 0,1 liter upp till 1liter fem olika storlekar. De säljer också Pillivuyt porslinet som är superbra där har vi både tallrikar, paj och gratängformar, skålar i olika sorter. Välkomna in och titta är det något vi inte har hemma beställer vi gärna hem det åt er:)
 Spatel 32 cm - orchid
Dessa superbra spatulas har vi hemma i 7olika pastelliga färger kostar just nu 99kr/st.
 Accademia Atelier Karaff smal - 1,0 l
Detta är en av karafferna som vi fått i fem storlekar från 0,1L kostar den minsta 59kr/st.
 Barnförkläde - rosa
Får ju inte heller glömma dessa fina fökläde som vi fått in till både vuxna och barn i ny färg. Det lilla kostar 149kr/st och det stora 199kr/st i bomull vi har också flera färger.
Det finns så mycket mer välkomna in till Önska Mariestad.

Fix inför alla hjärtans dag

Vi håller på och skyltar iordning lite smått till alla hjärtans dag som är den 14/2 lite tidigt kanske men då kan kunderna titta lite innan vad som finns och bli påminda. Vi har mycket varor med just hjärtan på skålar, vaser, muggar ljuslyktor, handdukar, glas och burkar m.m. Välkomna in till Önska Mariestad. I eftermiddag kommer Paula från Le creuset hit och visar nyheter och kampanjer från dem alltid lika trevligt:)
Fin vas från Nybro glasbruk Life heter serien och det finns skålar, fat, och ljuslyktor.
Orrefors skål Valentino finns som ljuslykta också.
Arabias muminmugg med kärleks mönstret är just nu till kampanj pris kostar då 159kr/st.
Det finns mycket mer i butiken!!!